Para Birimi :

Ölüdeniz Transfer

Ölüdeniz Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Ölüdeniz Transfer

Ölüdeniz transfer hizmetlerinden nasıl faydalanabilirim? Fethiye’nin incisi olan Ölüdeniz, büyüleyici ve etkileyici atmosferiyle diğerlerinden ayrılmaktadır. Maviyle yeşilin hem birleşik hem de birbirinden ayrı olarak sunulduğu görsel şölen, görenleri hayrete düşürmeye yetmektedir. Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı olan ve turizm cenneti sayılan Ölüdeniz, her yıl yüzbinlerce insanı misafir etmektedir. Öyle ki, 2006 yılında dünyanın en güzel kumsalı seçilmeyi başarmıştır.

Ölüdeniz, adı gibi durgun bir görünüme sahip olan göldür. Karadan, deniz yoluyla veya havayolu ile ulaşım sağlanan Ölüdeniz, görülmeye değer birçok güzelliği bünyesinde barındırır. Kelebekler Vadisi bunlardan bir tanesidir. 1.derece doğal SİT ilan edilen bu vadi, korumaya alınmıştır. Ölüdeniz’in batısındaki Gemiler Adası da görülmeye değer yerlerdendir. Ölüdeniz’in kendisi de unutulmamalıdır. Yapılacak etkinlikler arasında günübirlik deniz turları, yamaç paraşütü ve sualtı dalışı gibi faaliyetler bulunur. Otobüsle veya uçakla ulaşım sağladığınız bölgeden Ölüdeniz merkeze transfer için çeşitli transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Dalaman Havalimanı’ndan veya bölgedeki otogarlardan gitmek istediğiniz bölgeye ulaşmak için kafanızda soru işaretleri bulunmasına gerek yok. Ölüdeniz ve Türkiye Geneli  Transfer Bölgeleri ile dilediğiniz alana ulaşım sağlayabileceğiniz Transferspro.com hizmetleri, sizi gitmek istediğiniz bölgeye hızlıca ulaştırıyor. Vip Araçlar İle Özel Transfer ile özel transfer, Standart Araçlar ile Özel Transfer veya Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transferi gibi seçenekleri arasından size uygun olan seçeneği seçerek, yolculuğunuzu tamamlayabilirsiniz. Sorularınız için 7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz destek ve Whatsapp hattı size özel çözümler sunar.