Para Birimi :

Muğla / Fethiye - Ovacık Transfer

Muğla / Fethiye - Ovacık Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Muğla / Fethiye - Ovacık Transfer

Muğla/Fethiye – Ovacık transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Fethiye ilçesine bağlı küçük bir köy olan Ovacık, Hisarönü’ne oldukça yakın bir yerde bulunmaktadır. Küçük otelleri ve özel villalarıyla sakin bir yerleşim yeridir. Huzurlu ve sessiz bir tatil geçirmek isteyen tatilcilerin uğrak yerleri arasında yer almaktadır. Küçük restoranları ve barları ile eğlenmek isteyenler için de aralık kapılar bulunmaktadır. Ünüyle nam salmış Ölüdeniz’e ve Belcekız plajına da oldukça yakın olması sebebiyle, ideal bir tatil yeridir. Ovacık’ta odadan kaçış oyunları oynayabileceğiniz mekanlar, uçuş turları, spa, hamam gibi birçok merkez ile farklı etkinliklere katılabilirsiniz.

Türkiye’nin sevilen tatil merkezleri arasında yer alan Ovacık ile Muğla arasındaki uzaklık D400 karayolu üzerinden devam ettiğinizde yaklaşık olarak 123 km’dir.  Fethiye ile Ovacık Mahallesi arasındaki uzaklık ise Fethiye – Ölüdeniz yolu üzerinden yaklaşık olarak 10 km’dir. Milas - Bodrum havaalanından, Ovacık Mahallesi’ne gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 3 saat gibi bir süre zarfında bölgeye kara yolu ile ulaşım sağlanmaktadır. Dalaman Havalimanı’ndan Ovacık’a gitmek istediğinizde ise yaklaşık olarak 1 saat gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Hem konforlu hem de ekonomik bir yolculuk mu arıyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz! Transferspro.com üzerinden yapacağınız online rezervasyonlar ile bu istediğinize kolayca kavuşabilirsiniz. Standart Araçlar ile Özel Transferde hem ekonomik hem de rahat bir yolculuk yapabilirsiniz. Daha lüks tercihleriniz için Vip Araçlar İle Özel Transfer hizmetlerini tercih edebilirsiniz. Diğer iki seçeneğe nazaran daha da ekonomik olan Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer seçeneği ise sizin için diğer bir alternatiftir. Dilediğinizi seçerek yolculuğun keyfini çıkarabilirsiniz.