Para Birimi :

Muğla / Fethiye - Ölüdeniz Transfer

Muğla / Fethiye - Ölüdeniz Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Muğla / Fethiye - Ölüdeniz Transfer

Muğla/Fethiye – Ölüdeniz transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı bir mahalle olan Ölüdeniz’i hala ziyaret etmediyseniz, büyük bir şey kaçırıyorsunuz demektir. Dünyanın en güzel kumsalı seçilen Ölüdeniz Kumsalı, güzelliğiyle hem eşsiz hem de büyüleyici bir yerdir. Mavi ve yeşilin dans ettiği ve birbirine karışmadan çarpıştığı bu eşsiz bölge, turizm açısından oldukça önemlidir. Likyalılar tarafından ışık ve güneş diyarı olarak adlandırılan Ölüdeniz, Ortaçağ’da Uzak Diyar olarak da bilinmektedir. Adını ise o tuhaf ancak oldukça güzel durgunluğundan almaktadır. Sadece ufak çırpıntılar görürsünüz, başka hiçbir şey değil…

Eşsiz manzarasını ve sihirli atmosferini solumak istediğiniz Ölüdeniz ile Muğla arasındaki uzaklık D400 karayolu üzerinden yaklaşık olarak 129 km’dir. Ölüdeniz ile Fethiye arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 16 km’dir. Dalaman Havaalanından, Ölüdeniz’e gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1 saat 15 dakika gibi bir süre zarfında bölgeye kara yolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Tek yönlü ya da gidiş – dönüş farketmeksizin transferinizi seçmek transferspro.com ile size bırakılmıştır. Online rezervasyon sisteminden transfer çeşidinizi seçerek ( Özel transfer ve ekonomik transfer) yolculuğunuzu tamamlayabilirsiniz. Vip Araçlar İle Özel Transfer ve Standart Araçlar ile Özel Transfer konforlu bir yolcu transferi hizmetini tercih ederek özel transferler gerçekleştirebilir, ekonomik yolcu transferi içinse Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer seçeneklere göz atabilirsiniz. Aileniz, sevdikleriniz veya kalabalık gruplarla yapacağınız seyahatler de dahil olmak üzere birçok ihtiyacınız için profesyonel bir transfer hizmeti alabilirsiniz.