Para Birimi :

Muğla / Fethiye - Merkez Transfer

Muğla / Fethiye - Merkez Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Muğla / Fethiye - Merkez Transfer

Muğla/Fethiye – Merkez transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Fethiye, Muğla’nın en çok ziyaret edilen ve en sevilen 13 ilçesinden birisidir. Bu ufak ilçe, yoğun bir turist akınına sahip olmakla birlikte, güzelliğiyle eşsiz bir yer olma özelliği taşır. Eski adı Rumca’da uzak diyar anlamına gelen Meğri’dir. Bodrum’dan sonra nüfus açısından en kalabalık yerdir. Muğla’dan ayrılıp il olmaya çalışsa da, büyükşehir yasası sebebiyle bu gerçekleşmemektedir. Akdeniz’in batısında yer alan Fethiye’de, Kral Mezarlarını, Pınara Antik Kenti’ni, Letoon, Afkule Manastırı’nı ziyaret edebilir ve tarihi dokuları keşfedebilirsiniz. Açık hava aktivitelerine katılabilir, doğa ve parkları görebilirsiniz.

Tatil, gezi, iş seyahatleri, etkinlikler, konserler ve kongreler gibi birçok amaçla ziyaret ettiğiniz Fethiye Merkez ile Muğla arasındaki uzaklık D400 karayolu üzerinden yaklaşık olarak 112 km’dir.  Dalaman Havalimanı’ndan Fethiye’ye yapacağınız ziyaretlerde, transfer hizmetlerini kullanmak istiyorsanız bölgeye yaklaşık olarak 1 saat gibi bir süre zarfında karayolu ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Milas – Bodrum Havalimanı’ndan, Fethiye Merkez’e gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 2,5 saat gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Uçak bileti alırcasına kolay bir şekilde online rezervasyon yapabilir ve Transferspro.com’un akılcı transfer hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Online rezervasyon menüsünde sizi iki çeşit transfer karşılar. Özel transfer ve ekonomik transfer olarak çeşitlendirelen seçenekler arasından özel transferi seçmeniz halinde, Vip Araçlar İle Özel Transfer veya Standart Araçlar ile Özel Transfer gerçekleştirebilirsiniz. Ekonomik transferi seçmeniz halinde, Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transferi gerçekleştirebilir veya kongre ve seminerler için ayarlanan araçlarla yolcu transferi hizmetinden faydalanabilirsiniz.