Para Birimi :

Muğla / Fethiye - Hisarönü Transfer

Muğla / Fethiye - Hisarönü Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Muğla / Fethiye - Hisarönü Transfer

Muğla/Fethiye – Hisarönü transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Turkuazın en güzel renkleriyle bezenmiş olan Muğla’ya bağlı Fethiye’nin içerisinde yer alan Hisarüstü insanı büyülemektedir. Hisarüstü’nün ekonomisi büyük ölçüde turizm ile sağlansa da tarım ve hayvancılık da oldukça önemli diğer geçim kaynaklarındandır. Tarihi yönden Fethiye ile oldukça benzer olan Hisarönü, antik dönemlerde Telmessos adıyla anılmıştır. Antik Telmessos’uyla Likya’ya özgü bir tarihi geçmişe sahiptir. Kaya mezarları, lahitler ve diğer doğal güzellikler bölgeyi değerli kılmaktadır ve gezilebilecek yerler arasında yer almaktadır.

Çarşaf gibi deniziyle boy gösteren Fethiye’nin yanında yer edinmiş olan Hisarönü ile Muğla/Fethiye arasındaki uzaklık Atatürk Cd. üzerinden yaklaşık olarak 13 km’dir. Hisarönü ile Muğla arasındaki uzaklık ise D400 karayolu üzerinden 128 km’dir. Dalaman Havaalanından, Hisarönü’ne gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1 saat gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Profesyonel transfer hizmetlerinden yararlanarak, otelinize havalimanından rahatlıkla ulaşmak için transferspro.com’un online rezervasyon sisteminden yerinizi ayırtabilirsiniz. Sadece gerekli alanları ve size uygun seçenekleri seçerek yolculuğunuzun tadını çıkarabilirsiniz. Özel transfer seçeneklerinden olan ve sadece sizin kullanımınıza sunulmuş Vip Araçlar İle Özel Transfer (Mercedes Vito) ve Standart Araçlar ile Özel Transfer (binek, minibüs) seçebilirsiniz. Ekonomik seçeneklerde ise diğer yolcularımızın size eşlik edeceği Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer opsiyonunu değerlendirebilirsiniz. Profesyonel ve güleryüzlü bir ekip ile dilediğiniz otele veya otelinizden havalimanlarına rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.