Para Birimi :

Muğla / Fethiye - Çalış Transfer

Muğla / Fethiye - Çalış Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Muğla / Fethiye - Çalış Transfer

Muğla/Fethiye – Çalış transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Muğla’nın 13 ilçesinden biri olan Fethiye’ye bağlı Çalış, güzelliği ile dikkat çekmektedir. Fethiye’nin ünü bir yana Çalış da doğal güzelliği ve el değmemiş doğası ile insanı büyüleyen bir atmosfere sahiptir. Önemli turizm merkezlerinden olan bu bölgede yapabileceğiniz birçok etkinlik bulunmaktadır. Gezilere ve turlara katılabilir, doğal güzellikleri keşfedebilir veya denizin keyfini çıkarabilirsiniz. Çalış Plajı, Fethiye çevresinde yer alan Mavi Mağara, Kuleli Beach, Kabak Koyu ve Saklıkent Milli Parkı gezi listenizdeki yerlerini edinebilirler.

Güzel bir tatil geçirmek için ziyaret ettiğiniz Çalış ile Muğla/Fethiye arasındaki uzaklık, yaklaşık olarak 4 km’dir. Muğla ile Çalış arasındaki uzaklık ise D400 karayolu üzerinden yaklaşık olarak 111 km’dir. Milas - Bodrum havaalanından, Çalış’a gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 2,5 saat gibi bir süre zarfında bölgeye kara yolu ile ulaşım sağlanmaktadır. Dalaman Havalimanı’ndan bölgeye yapacağınız transferlerde ise Çalış’a yaklaşık olarak 45 dakika gibi bir süre zarfında karayolu ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Yapacağınız transferler için Transferspro.com üzerinden online rezervasyon yapabilirsiniz. Özel transfer veya ekonomik transfer seçeneklerinden birini seçerek rezervasyonunuzun diğer detaylarını belirlersiniz. Nereden – nereye gitmek istediğinizi seçtikten sonra, kişi sayısını varsa bebek ve araç türünü daha sonra gidiş saatıni ve gidiş dakikasını seçerek rezervasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Özel transfer hizmetlerinde Standart Araçlar ile Özel Transferveya Vip Araçlar İle Özel Transfer sağlanırken, ekonomik transferlerde Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer hizmeti sağlanmaktadır.