Para Birimi :

Muğla / Bodrum - Turgutreis Transfer

Muğla / Bodrum - Turgutreis Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Muğla / Bodrum - Turgutreis Transfer

Muğla/Bodrum – Turgutreis transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Muğla’nın gözde turizm merkezlerinden olan Bodrum ilçesine bağlı bir mahalle olan Turgutreis, 1972’ye kadar Karatoprak adıyla anılmıştır. Turizmin artmasıyla birlikte bölgede de önemli gelişmeler kaydedilmiştir. Bölgede yer alan önemli turistik bölgelerden olan Akyarlar, Fener Burnu, Karaincir Plajı, Aspat, Kadıkalesi ve Bağla ziyaret edebileceğiniz bölgelerdendir. Sabancı Parkı’nda yürüyüş yapabilir ve Cumartesi günü kurulan pazarları ziyaret edebilirsiniz. Oldukça harika bir günbatımı manzarası da izleyebilirsiniz.

İş seyahatleriniz, tatil gezileriniz, etkinlikler, kongreler, seminerler, konserler ve birçok sebep ile ziyaret ettiğiniz Turgutreis ile Bodrum arasındaki uzaklık D330 karayolu üzerinden ilerlediğinizde, yaklaşık olarak 23 km’dir. Muğla ile Turgutreis arasındaki uzaklık ise D330 karayolu üzerinden ilerlediğinizde yaklaşık olarak 142 km’dir. Milas - Bodrum havaalanından, Turgutreis’e gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1 saat gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Muğla’nın sevilen tarihi mekanları ve doğal güzelliği ile öne çıkan mahallesini ziyaret etmek ve bölgeye ulaşmak için tranfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, Transferspro.com işinizi oldukça kolaylaştırmaktadır. Transferspro.com üzerinden online rezervasyonunuzu yapabilir ve size sunulan farklı transfer çeşitlerinden ve araç tiplerinden yararlanabilirsiniz. Vip Araçlar İle Özel Transferler yapabilir ve yine sadece sizin kullanımınıza sunulmuş olan Standart Araçlar ile Özel Transferler yapabilirsiniz. Ekonomik transferler arasında yer alan Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer yapabilirsiniz. Mercedes Vito, binek araçlar, minibüsler ve otobüsler dahil olmak üzere birçok aracı tercih ederek seyahatinizi tamamlayabilirsiniz.