Para Birimi :

Muğla / Bodrum - Torba Transfer

Muğla / Bodrum - Torba Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Muğla / Bodrum - Torba Transfer

Muğla/Bodrum – Torba transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı bir mahalle olan Torba, kuzeydoğusunda yamaçlar ve zeytinlikler ile adeta bir doğa harikasıdır. Çam ormanlarının arasında içinize temiz ve ferah bir nefes çekebilir ve kendinizi denizle bütünleşmiş doğanın içerisine bırakabilirsiniz. Deniz ürünlerini tadabilir ve geleneksel mezelerin lezzetine varabilirsiniz. Bolca yüzebilir, sahil boyunca yürüyüş yapabilir ve lüks otellerde konaklayabilirsiniz. Torba Plajı’na gidebileceğiniz gibi Bodrum’un Fishing Club Fishing Turları’na katılabilirsiniz.

Tatil başta olmak üzere birçok seyahatin son durağı haline gelen Bodrum/Torba Mahallesi ile Muğla arasındaki uzaklık ise D330 karayolu üzerinden devam ettiğinizde, yaklaşık olarak 120 km’dir.  Bodrum Merkez ile Torba Mahallesi arasındaki mesafe ise yaklaşık olarak D330 karayolu üzerinden 25 km olmaktadır.  Milas – Bodrum havaalanından, Torba’ya gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak yarım saat gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Muğla/Bodrum  - Torba transfer hizmetleriyle, konforlu bir seyahatin kapılarını aralayabilirsiniz. Güvenilir hizmetlerden yararlarak, lüks bir seyahat geçirebilirsiniz. Transferinzin gerçekleşeceği saatten 24 saat öncesinde iletişime geçmeniz halinde rezervasyonunuzu iptal ederek 0 geri iade fırsatından yararlanabilirsiniz. Ödeme kolaylı ile ödeme aşamasında da kolayca işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Size sunulmuş alternatifler arasından (Vip araçlar ile yolcu transferi, standart araçlar ile yolcu transferi, Shuttle araçlar ile yolcu transferi) dilediğiniz transfer çeşidini seçerek, yolculuğunuza yön verebilirsiniz.