Para Birimi :

Muğla / Bodrum - Ortakent Transfer

Muğla / Bodrum - Ortakent Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Muğla / Bodrum - Ortakent Transfer

Muğla/Bodrum – Ortakent transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Muğla’nın büyükşehir olmasıyla Bodrum ilçesine bağlananan bir mahalle olan Ortakent’in eski adı Müskebi’dir. Güzelliği ve eşsiz deniziyle, birçok tatilcinin uğrak yeri hâline gelen mahallenin Yahşi Köyü’yle birleşmesi ile Ortakent – Yahşi Belediyesi 1999 yılında kurulmuştur. Müskebi adını almasındaki en büyük etken, yörede yer alan mandalina çiçekleridir. Bölgenin bahar aylarında “mis gibi” kokması sebebiyle bu adı aldığı bilinmektedir. Daha sonra konumu dolayısıyla Ortakent adını almıştır.

Farklı sebeplerle yolunuzun düştüğü popüler tatil yerlerinden olan Ortakent ile Muğla arasındaki mesafe ise yaklaşık olarak D330 karayolu üzerinden ilerlediğinizde 132 km’dir. Bodrum ile Ortakent arasındaki mesafe ise yine D330 üzerinden, 10 km’dir. Milas - Bodrum havaalanından, Ortakent’e gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 45 dakika gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Size sunulan birçok alternatif arasından Transferspro.com’u seçerek seyahatinizi daha konforlu ve güvenli hâle getirebilirsiniz. Profesyonel ve güleryüzlü bir ekip eşliğinde keyifli bir yolculuk geçirebilirsiniz. Üstelik özel transfer hizmetlerini içeren Vip Araçlar İle Özel Transfer ve Standart Araçlar ile Özel Transfer hizmetleri ile kendinizi daha özel hissedebilirsiniz. Dilerseniz yine konforlu ancak daha uygun bir seçenek olan ekonomik transfer hizmetlerinden faydalanarak ekonomik transferler gerçekleştirebilirsiniz. Soru ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilir ve yardım alabilirsiniz.