Para Birimi :

Muğla / Bodrum - Gündoğan Transfer

Muğla / Bodrum - Gündoğan Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Muğla / Bodrum - Gündoğan Transfer

Muğla/Bodrum – Gündoğan transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Muğla ilinin Bodrum ilçesine bağlı bir mahalle olan Gündoğan’ın tarihteki adı Farilya’dır. Yalıkavak ve Göltürkbükü beldelerinin arasında kendisine yer bulan mahalle, M.Ö 4. Yüzyıldan itibaren yerleşim izlerine sahiptir. Bu sebeple kaya mezarları, kiliseler ve yel değerlenmeleri gibi birçok tarihi unsura sahiptir. Sörf için de sıklıkla tercih edilen yerler arasındadır. Turizmin önemli bölgelerinden olan Gündoğan, Farilya Çiftliği ve Apostol Kilisesi ile de ön plana çıkmaktadır. Ayrıca, sanat galerini ziyaret ederek farklı etkinlikleri de değerlendirebilirsiniz.

Muğla/Bodrum bölgesinde yer alan Gündoğan ile Muğla arasındaki uzaklık ise D330 karayolu üzerinden devam ettiğinizde, yaklaşık olarak 135 km’dir.  Bodrum ile Gündoğan arasındaki mesafe ise yaklaşık olarak Bülent Ecevit Cd. üzerinden 21 km olmaktadır. Bodrum - Milas havaalanından, Gündoğan’a gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 55 dakika gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Muğla/Bodrum  - Gündoğan transfer hizmetleri, havalimanı ve otel transferleri ihtiyaçlarınıza profesyonel bir anlayış ile çözüm üretmektedir. Havalimanından otel bölgelerine belirli saatlerde hareket eden Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transferler gerçekleştirebilir. Dilerseniz daha özel transfer çeşitlerinden olan ve sadece sizin kullanımınıza sunulmuş olan Standart Araçlar ile Özel Transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Mercedes Vito ile yapacağınız lüks seyahatler içinse Vip Araçlar İle Özel Transfer hizmetlerini tercih edebilirsiniz. 7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz destek veya Whatsapp hattı ile iletişime geçebilir, sorun ve taleplerinizi iletebilirsiniz.