Para Birimi :

Muğla / Bodrum - Gümbet Transfer

Muğla / Bodrum - Gümbet Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Muğla / Bodrum - Gümbet Transfer

Muğla/Bodrum – Gümbet transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Ege’nin serin sularının kıyılarında kendisine yer bulan Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı bir mahalle olan Gümbet, tatilcilerin ilgi odağındaki yerlerden bir tanesidir. Kurulan turizm tesisleri ile birlikte, yoğun bir ilgiyle karşılaşılan mahallenin ziyaretçisi eksik olmamaktadır. Gümbet, gezilecek yerler ve yapılabilecek etkinlikler ile de zengindir. Barlar ve kulüpler ile renkli bir gece hayatı geçirebilir veya gününüze neşe katacak olan tekne turlarına katılabilirsiniz. Tüplü dalış ve şnorkelle dalış ise hareket arayanların tercihleri hâline gelmiştir. Komedi kulüplerini ziyaret edebilir, kültürel turlar düzenleyebilirsiniz.

Muğla/Bodrum bölgesinde bulunan Gümbet ile Muğla/Bodrum arasındaki uzaklık, Turgut Reis Cd. üzerinden ilerlediğinizde yaklaşık olarak 4 km’dir. Muğla ile Gümbet arasındaki mesafe ise D330 karayolu üzerinden yaklaşık olarak 126 km’dir. Milas – Bodrum havaalanından, Gümbet’e gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak yarım saat gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Gitmek istediğiniz bölgelere nasıl ulaşabilirsiniz? Transferspro.com ile ulaşım derdini bir kenara bırakabilirsiniz. Operatörler, alt acenteler ve otellerle çalışarak partnerleriyle birlikte büyüme kaydeden firma, sizi gideceğiniz yere kısa sürede ulaştırmaktadır. Güvenli ve konforlu bir yolculuk geçirebileceğiniz transfer hizmetleri ise farklı araçlarla hizmetinize sunulmaktadır. Vip Araçlar İle Özel Transfer hizmetlerinden faydalanabilir veya Standart Araçlar ile Özel Transfer sadece sizin kullanımınıza sunulmuş olan özel transfer hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Daha uygun transfer çeşitlerini tercih etmek istiyorsanız Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.