Para Birimi :

Muğla / Bodrum - Bitez Transfer

Muğla / Bodrum - Bitez Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Muğla / Bodrum - Bitez Transfer

Muğla/Bodrum – Bitez transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Temiz denizi ve ferah atmosferi ile önemli turizm merkezlerinden olan Muğla, insanı içine çekmektedir. Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı bir mahalle olan Bitez için de aynı şeyi söylemek mümkündür. Bodrum’a ve havalimanına yakınlığı ile de oldukça önemli bir tatil beldesidir. Korunan yeşil alanları ve Mavi Bayraklı plajıyla, günümüzün temiz kalabilen nadir yerlerindendir. Sakin bir tatil geçirmek veya sörf merkezlerini ziyaret ederek biraz hareket istiyorsanız, adresiniz Bitez olmaktadır.

Çeşitli sebeplerle seyahat etmek istediğiniz veya tatil – gezi amaçlarla ziyaret ettiğiniz Bitez ile Muğla/Bodrum arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 8 km’dir.  Muğla ile Bitez arasındaki uzaklık ise D330 yolu üzerinden ilerlediğinizde yaklaşık olarak 129 km’dir. Milas - Bodrum havaalanından, Bitez’e gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1 saat gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Tatil gezilerinde veya iş seyahatlerinde göze çarpan en önemli sorun ulaşım olmaktadır. Transferspro.com’un size sunmuş olduğu profesyonel çözümler ile bu sorunları kolayca aşabilir ve güvenli bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Alanında uzman ve deneyimli ekipler eşliğinde havalimanından gitmek istediğiniz bölgeye veya otelinizden havalimanına seyahatleriniz, konforlu bir hâl alabilir. Vip Araçlar İle Özel Transfer ve Standart Araçlar ile Özel Transfer hizmetlerini kullanarak özel transferler gerçekleştirebilir ve sadece sizin kullanımınıza sunulmuş araçları tercih edebilirsiniz. Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer veya Kongre ve Seminer İçin Ekonomik Yolcu Transferi seçeneklerini kullanarak ekonomik transferler gerçekleştirebilirsiniz.