Para Birimi :

Manavgat Side Transfer

Manavgat Side Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Manavgat Side Transfer

Manavgat-Side transfer hizmetlerinden nasıl faydalanabilirim? Antalya’nın en büyük ilçelerinden olan ve güzelliğiyle ziyaretçilerini büyülemeyi başaran Manavgat-Side, şelalesi ile ün salmıştır. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Manavgat, 2283 km2’lik yüz ölçümüyle, Antalya’nın en büyük ilçesidir. Side gibi antik kentlerin ise M.Ö 6. Yüzyılda kurulduğuna dair bilgiler bulunuyor.

Manavgat, 1220 yılında Selçuklu ve 1472 yılında Osmanlı İmparatorluğu’nun idaresinde olmuştur. Toros Dağları’nın çevirdiği bölge, sahil şeridi plajları ve kumsallarıyla eşsiz bir tatil yeri olma özelliği taşıyor. Yörüklerin toplandığı bu güzel yer, dünya tarafından da haklı bir ün kazanmıştır. Şelalenin ilçeye uzaklığı ise yaklaşık olarak 4 km’dir. Kıyı şeridinde, Side’ye eşlik eden diğer önemli turizm merkezleri; Gündoğdu, Çolaklı, Titreyengöl, Kumköy, Evrenseki, Sorgun, Ilıca ve Kızılağaç’tır. Sizde, Side Antik Kenti’nin tarihi büyüsünü ve Manavgat Şelalesi’nin serinletici etkisini hissedebileceğiniz bir tatil geçirebilirsiniz.

İlçenin yakınlarında ve merkezinde bulunan Oymapınar Barajı ve çeşitli tekne turları ile gezinizi taçlandırabilir, Manavgat-Side transfer hizmetleri ile dilediğiniz bölgeye kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Havaalanlarından otelinize nasıl ulaşacağınıza dair sorular kafanızı kurcalamasın. Transferspro.com İnternet sitesiyle alanında öncü hizmetler sağlayan firmamız, ulaşım derdini ortadan kaldırıyor. Otelinize veya gitmek istediğiniz bölgeye birden çok transfer çeşidinden yararlanarak ulaşabilirsiniz.

Faydalanmak istediğiniz transfer hizmetlerine dair, üç seçeneğiniz bulunuyor. Daha özel transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, Vip Araçlar İle Özel Transfer hizmetlerini tercih edebiliyorsunuz. Bu seyahatler, Mercedes Vito ile yapacağınız seyahatlerdir. Diğer araç seçeneklerini içeren hizmetler, Standart Araçlar ile Özel Transfer hizmetleri altında sağlanır. Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transferi hizmetini denemek veya tercih etmek isteyenler için Shuttle araçlar ile ekonomik transfer hizmetlerini tercih edebilirler.