Para Birimi :

İzmir Transfer

İzmir Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

İzmir Transfer

İzmir transfer hizmetlerinden nasıl faydalanabilirim? İzmir, Türkiye’nin en kalabalık üçüncü şehridir ve 4 milyonu aşkın nüfusuyla, önemli turizm şehirlerinden birisidir. Ege’nin gözbebeği olan İzmir, her yıl düzenlenen önemli fuarlara da ev sahipliği yapmaktadır. Şehir merkezi kadar ilçeleri itibariyle de birçok turizm kapısı bulunmaktadır. Antik çağların en ünlü kentlerinden olan Efes de yine, İzmir’in sınırları içerisinde yer alır.

İzmir, Mersin Limanı’ndan sonra Türkiye’nin en büyük limanına sahiptir. Oldukça canlı ve kozmopolit yapısıyla her daim geleceği parlak kalacak bir şehir özelliği taşır. İzmir Agora’sı, Karaburunun Koyları, Kadifekale’si, Foça Athena Tapınağı, Phokaia Antik Kenti, Port Alaçatı, Yoğurtluoğlu Külliyesi, Elaia Antik Kenti, Saadet Hatun Hamam Müzesi gibi size gezilebilecek birçok yer sunar. Bu tarihi güzelliklere ve İzmir’in Ege Denizi’yle çevrelenmiş doğal güzelliklerine ulaşmak artık transfer hizmetleriyle daha kolay!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı ile ulaşım derdinin bir sorun olmaktan çıktığı bu turistik şehirde, etkinliklerinizi, iş toplantılarınızı ve tatilinizi planlıyor olabilirsiniz. İzmir Adnan Menderes Havaalanı’ndan kaldığınız otele veya otelinizden havalimanına ulaşmak için çeşitli transfer hizmetlerinden faydalanmak mı istiyorsunuz? transferspro.com tarafından hizmetinize sunulan transfer hizmetleri ile artık seyahatleriniz daha konforlu! Profesyonel ekibi ve özel hizmet seçenekleriyle, otelinize veya ulaşmak istediğiniz bölgeye kısa sürede ulaşabilirsiniz. Vip araçlar ile özel transfer veya dilerseniz Standart Araçlar ile Özel Transfer seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Vip Araçlar İle Özel Transfer; Mercedes Vito ile yapacağınız lüks seyahatleri içerirken, standart araç ile özel transferlerde size daha farklı araç seçenekleri sunulur. İzmir Adnan Menderes havaalanından, İstanbul’un merkezine veya diğer bölgelere transfer hizmetleri ulaşımınızı daha kolay bir hâle getirir.

Üçüncü bir seçenek olan Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transferi hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz. İzmir transfer hizmetleri için en özel ve en rahat çözüm önerileri için transferspro.com iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Transferin en akılcı yolu için Transferspro.com’u tercih edebilirsiniz.