Para Birimi :

Gazipaşa Transfer

Gazipaşa Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Gazipaşa Transfer

Gazipaşa transfer hizmetlerinden nasıl faydalanabilirim? Antalya’nın gizli cenneti olarak anılan ve birçok turistik mekânıyla gözleri üzerinde toplayan ilçenin tarihsel serüveni M.Ö 2000’lerde başlıyor. 931 km2’lik yüzölçümü ve sakin yaşamıyla tatilcilerin keşiflerinin odak noktasını oluşturuyor. Luviler, Hititler, Romalılar, Bizanslılar, Karamanoğulları ve Osmanlı İmparatorluğu gibi birçok medeniyetin hakimiyeti altında bulunmuştur.

Turizmi kadar tarım, ticaret ve hayvancılık faaliyetleri ile de ön plâna çıkan Gazipaşa, birçok doğal güzelliğe de ev sahipliği yapmaktadır. Yalan Dünya Mağarası, Antiocheia ad Cragum Kalıntıları, Lamos (Adanda) Antik Kenti, Selinus Antik Kenti gezilebilecek yerler arasında görülebilir. Caretta Caretta’ların yaşam alanlarından biri olarak bilinen Gazipaşa, bu özelliğiyle de değerini katlamaktadır. Bol oksijenli yaylaları ve bozulmamış doğasıyla turizm potansiyeli çok yüksek bir ilçedir. Gazipaşa’nun turistik güzelliklerine erişmek için hangi transfer hizmetleri bulunur?

2009 yılında kullanıma açılan Gazipaşa Havalimanı veya Antalya Havalimanı ile bölgeye ulaşım sağlamak oldukça kolay bir hâl almıştır. Havaalanından kaldığınız otele ulaşmak veya kaldığınız otelden havalimanına ulaşmak için çeşitli transfer hizmetlerinden faydalanmak mı istiyorsunuz? Vip transfer ve ekonomik transfer hizmetleri ile Transferspro.com, size en yeni ve konforlu çözümleri sunar. Profesyonel ekibi ve özel hizmet seçenekleriyle, otelinize veya ulaşmak istediğiniz bölgeye kısa sürede ulaşabilirsiniz. Dilerseniz standart araç ile özel transfer seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Vip Araçlar İle Özel Transfer; Mercedes Vito ile yapacağınız lüks seyahatleri içerirken, Standart Araçlar ile Özel Transferde size daha farklı araç seçenekleri sunulur. Antalya ve Gazipaşa havaalanından, Gazipaşa merkeze transfer hizmetleri ulaşımınızı daha kolay bir hâle getirir.

Üçüncü bir seçenek olan Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transferi hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz. Gazipaşa transfer hizmetleri için en özel ve en rahat çözüm önerileri için Transferspro.com iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz.