Para Birimi :

Fethiye Transfer

Fethiye Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Fethiye Transfer

Fethiye transfer hizmetlerinden nasıl faydalanabilirim? Muğla’nın en gözde ilçelerinden biri olan ve turizm denilince akla gelen bir diğer yer Fethiye’dir. Bodrum’dan sonra Muğla’nın en büyük ikinci ilçesi olan Fethiye, birçok doğal güzelliğe ev sahipliği yapmaktadır. Ülkenin en güzel denizine sahip olan Fethiye, Ölüdeniz ile ününü katlamaktadır. Başta, bir dönem şövalyelerin yaşadığı Şövalye Adası dâhil olmak üzere, Kelebekler Vadisi’ne kadar birçok kendine has güzelliğe sahiptir. Muğla’nın en güzel ilçelerinden biri olan Fethiye, kendine hayran bırakan koyları, temiz plajları ve adalarıyla ziyaretçilerini bekliyor. Modern limanları ve marinalarıyla tatilcilerin uğrak yeri olan Fethiye’ye ve havalimanından dilediğiniz bir başka bölgeye ya da Fethiye’den havalimanına ulaşmak artık daha kolay!

2014 yılında faaliyete geçen Dalaman Havalimanı ile ulaşım derdinin bir sorun olmaktan çıktığı bu tatil yerinde, güzel bir yaz geçirmeyi planlıyor olabilirsiniz. Havaalanından kaldığınız otele ulaşmak için çeşitli transfer hizmetlerinden faydalanmak mı istiyorsunuz? Vip transfer hizmetleri ile Transferspro.com, size en yeni ve konforlu çözümleri sunar. Profesyonel ekibi ve özel hizmet seçenekleriyle, otelinize veya ulaşmak istediğiniz bölgeye kısa sürede ulaşabilirsiniz. Dilerseniz standart araç ile özel transfer seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Vip Araçlar İle Özel Transfer; Mercedes Vito ile yapacağınız lüks seyahatleri içerirken, Standart Araçlar ile Özel Transfer hizmetlerinde size daha farklı araç seçenekleri sunulur. Dalaman veya Milas-Bodrum Havalimanı’ndan otelinize yapacağınız seyahatlerde veya otelinizden havalimanına yapacağınız seyahatlerde, Fethiye transfer hizmetleri ulaşımınızı daha kolay bir hâle getirir.

Üçüncü bir seçenek olan Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transferi hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz. Fethiye transfer hizmetleri için en özel ve en rahat çözüm önerileri için Transferspro.com iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz.