Para Birimi :

Datça Transferi

Datça Transferi - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Datça Transferi

Datça transfer hizmetlerinden nasıl faydalanabilirim? Sakin görünümü ve doğal güzellikleriyle hem Muğla’nın hem de Ege’nin birleştiricisi Datça, turizmin bir başka adresidir. Oksijen bakımından zenginliğiyle oldukça dikkat çekicidir. Dünya’nın 2., Türkiye’nin ise en zengin bölgesi denilebilir. Muğla’nın bir ilçesi olan Datça, dağlık ve engeli bölgeleriyle daha sert bir görünüme sahiptir. Yarımada, 235 km’lik sahil şeridi ve 446 km2’lik yüzölçümüyle çevresinde 52 koyu barındırıyor.

Datça Yarımadası’ndaki tarih kalıntılarının izleri ise M.Ö 2000’lere kadar uzanıyor. Bölgenin bilinen ilk yerli halkı Karyalılar’dır. Bölgenin en parlak dönemi ise M.Ö 1000’lerde Dorlar’ın hüküm sürdüğü dönemdir. Daha sonra, Romalılar, Bizanslılar ve Osmanlı İmparatorluğu gibi büyük medeniyetin hakimiyeti altında bulunmuştur. Yarımada’nın gezilebilecek yerleri, tarihi ve doğal güzellikleri; Knidos Antik Kenti, Can Yücel’in Evi, Hayıtbükü Plajı, Ovabükü Plajı, Kizlan Değirmenleri, Datça Düşler Evi, Kumluk Plajı, Palamutbükü ve Simi Adası’dır. Bu bölgelere ulaşım sağlamaksa artık eskisinden de kolay!

Dalaman Havalimanı veya Bodrum Havalimanı’ndan otelinize ulaşım sağlamak için transfer hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda yine, otelinizden veya bulunduğunuz bölgeden havaalanına ulaşım sağlayabilirsiniz. İster tek kişilik transfer hizmetlerinden isterseniz de aileniz veya kalabalık gruplar için size sunulmuş olan transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Vip Araçlar İle Özel Transfer ve Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer hizmetleriyle Transferspro.com size konforu vadetmektedir.

Toplantılarınız, otel karşılamaları, konserler, etkinlikler ve birçok transfer hizmeti için Transferspro.com size yeter!