Para Birimi :

Çeşme Transfer

Çeşme Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Çeşme Transfer

Çeşme transfer hizmetlerinden nasıl faydalanabilirim? Yaz aylarının vazgeçilmez tatil yerlerinden olan İzmir ilinin gözdesi Çeşme, güzel plajları ve koylarıyla tatilcilerin akın ettiği tatil yerlerinden birisidir. Gece hayatıyla da bütün dikkatleri üzerine toplayan İzmir’in gözde ilçesi, begonviller ve yasemin çiçekleriyle rengarenk bir dünyayı ayaklarınızın altına seriyor. Tarih kokan mekânları ve masmavi koylarıyla meraklıları için mükemmel bir tatil yeri olma özelliği taşıyor.

Çeşme’nin ön plâna çıkan tarihi ve diğer güzellikleri arasına Erythrai Antik Kenti, Alaçatı Pazaryeri Cami, Alaçatı Antika Pazarı gibi bölgeler dâhil edilebilir. Doğal güzellikleri arasında Çeşme Yarımadası, Çeşme Kaplıcaları, Kleopatra Koyu, Paşa Limanı Koyu, Ayayorgi Koyu, Altınkum ve Pırlanta Plajı bulunuyor. Mavinin ve yeşilin birlikte dansına tanıklık edebileceğiniz bu güzel ilçeye, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan ulaşmak artık oldukça kolay ve konforlu!

Bulunduğunuz otogardan veya havalimanından kaldığınız otele veya gitmek istediğiniz bölgeye nasıl ulaşabilirsiniz?

Transferspro.com bu sorunuzu, verdiği profesyonel hizmetlerle yanıtsız bırakmıyor. Dilerseniz Standart Araçlar ile Özel Transfer veya dilerseniz Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transferi seçeneklerinden birinden yararlanabilirsiniz. 7/24 hizmete açık olan Çağrı Merkezi ile müşteri desteği sağlayan transfer firması, online rezervasyon imkânı ile profesyonel hizmetleri ayağınıza getiriyor. 40’a yakın markayla işbirliği sağlayarak değerli partnerleriyle kalite standartlarını yükseltiyor.

 Siz de Transferspro web sitesinin üzerinden hızlıca rezervasyon işlemlerinizi tamamlayabilir ve hızlı ulaşım hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Mercedes VitoBinekKüçük MinibüsBüyük MinibüsMidibüsOtobüs Araç Tiplerinden dilediğinizi seçebilir ve yolculuğunuzun keyfini çıkarabilirsiniz.