Para Birimi :

Antalya - Titreyengöl / Sorgun Transfer

Antalya - Titreyengöl / Sorgun Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya - Titreyengöl / Sorgun Transfer

Antalya/Side – Titreyengöl/Sorgun transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Manavgat ilçesine bağlı mahallelerden olan Titreyengöl ve Sorgun, bölgenin en çok ilgi çeken yerlerindendir. Bu sakin ve huzurlu bölgeler, yaşamın ve iş hayatının stresini üstünden atmak isteyenlerin tercihleri arasında yer almaktadır. Titreyengöl’ün bu adı almasındaki sebep, Manavgat’a dökülmeden önce bir kolunun genişleyerek, akıntının yavaşlaması ve titrer gibi bir görüntü almasıdır. Titreyengöl ve Sorgun bölgesinde konaklanabilecek birçok lüks otel bulunmaktadır. Gezip görülebilecek yerler arasında ise Side’ye yakın olması sebebiyle Side Antik Tiyatrosu önerilebilir. Çeşitli antik kentler ve tarihi yapıların yanı sıra, doğal güzellikler de bölgeyi değerli kılmaktadır.

Antalya/Side bölgesinde yer alan Titreyengöl ile Side arasındaki uzaklık ise D400 karayolu üzerinden devam ettiğinizde, yaklaşık olarak 10 km’dir. Sorgun ile Side arasındaki uzaklık ise 1545 Sk. üzerinden yaklaşık 4,5 km’dir. Antalya ile bu birbirine oldukça yakın Titreyengöl/Sorgun arasındaki uzaklık yaklaşık olarak 63 km’dir. Antalya havaalanından, Titreyengöl/Sorgun’a gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1 saat gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Antalya/Side  - Titreyengöl/Sorgun’a gitmek için yararlanabileceğiniz transfer hizmetleri bölgeye ulaşma konusundaki sıkıntınızı da ortadan kaldırıyor. Transferspro.com üzerinden yapacağınız online rezervasyonlar ile siz de havalimanında otelinize veya otelinizden havalimanınıza kolayca ulaşabilirsiniz. Sadece transferin gerçekleşmesini istediğiniz saatten 12 saat öncesinde müşteri temsilcisi veya site üzerinden online olarak yerinizi ayırtmanız yeterlidir. Sizlere sunulmuş üç farklı transfer çeşidinden  birini seçebilirsiniz. Vip Araçlar İle Özel Transfer, Standart Araçlar ile Özel Transfer veya Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer gerçekleştirebilirsiniz. Ek olarak daha büyük organizasyonlar için kongre ve seminerler için yolcu transferi hizmetlerini kullanabilirsiniz.