Para Birimi :

Antalya / Side - Evrenseki Transfer

Antalya / Side - Evrenseki Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya / Side - Evrenseki Transfer

Antalya/Side – Evrenseki transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı bir mahalle olan Evrenseki, Paleotik Çağ’a ait yerleşim izlerinin bulunduğu bölgelerden birisidir. Mahallenin turizm açısından da oldukça yoğun bir ilgiyle karşılaştığı söylenebilir. Akdeniz kıyısındaki yerleşimin M.Ö 1800’ler gibi oldukça eski tarihlere dayandığı bilinmektedir. Hititler, Babiller, Persler, Yunanlular ve birçok medeniyetin bölgede egemenlik kurduğu bilinmektedir. Evrenseki’nin rahatlatıcı atmosferinde spa merkezlerini ziyaret edebilir, denizin ferahlatıcı etkisiyle güzel bir tatil – gezi geçirebilirsiniz.

Güzel bir tatil geçirmek için ziyaret ettiğiniz Evrenseki ile Side arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 11 km’dir.  Antalya ile Evrenseki arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 52 km’dir. Antalya havaalanından, Evrenseki’ye gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 45 dakika gibi bir süre zarfında bölgeye kara yolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Dilediğiniz bölgeye ulaşım sağlamak ve seyahatinizi konforlu bir hale getirmek için size sunulmuş olan farklı transfer çeşitlerinden faydalanabilirsiniz. Transferspro.com üzerinden yapacağınız online rezervasyon ile transfer hizmetlerinden kolayca yararlanabilirsiniz. Vip Araçlar İle Özel Transfer, Standart Araçlar ile Özel Transfer, Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer veya Kongre ve Seminer İçin Ekonomik Yolcu Transferi hizmetlerinden birini seçerek yolculuğunuzu tamamlayabilirsiniz. Ulaşım derdini bir kenara bırakabileceğiniz hizmetler için tek yönlü transferler veya gidiş – dönüş olarak gerçekleştirebileceğiniz transferler yapabilirsiniz. Ayrıca, 7 gün 24 saat sorularınız, şikayetleriniz veya önerileriniz için destek veya Whatsapp hattından bizimle iletişime geçebilirsiniz.