Para Birimi :

Antalya / Side - Çolaklı Transfer

Antalya / Side - Çolaklı Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya / Side - Çolaklı Transfer

Antalya/Side – Çolaklı transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Bir turizm beldesi olarak göze çarpan Çolaklı, Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlıdır. Bölgenin oldukça zengin bir tarihe sahip olduğu söylenebilir. Romalılar, Osmanlılar, Bizanslılar, Selçuklular gibi büyük imratorlukların egemenliğinde bulunmuştur. Geçmiş dönemlerde, göçebe bir yaşam sürülmüştür. Selçuklular’ın hakimeyeti ile Türkleşen bölge, Avşar boyundan oluşan bir halktır. Birçok Oğuz Boyu’ndan gelen yörük ve Türkmen aşiretlerine rastlamak mümkündür. Beldede ve çevresinde gezebileceğiniz bölgeler ise Apollo Tapınağı, Side Anfi Tiyatrosu, Side Müzesi, Tyche Tağınağı ve Side Antik Kenti gibi yerlerdir.  

İş seyahatleriniz, tatil, konserler, kongreler, seminerler, etkinlikler ve gezileriniz için ziyaret edeceğiniz Çolaklı ile Antalya/Side arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 13 km’dir.  Antalya ile Çolaklı arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 65 km’dir. Antalya havaalanından, Çolaklı’ya gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 45 dakika gibi bir süre zarfında bölgeye kara yolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Antalya’nın Çolaklı Mahallesi’ne yapacağınız, otelinize ulaşmak için gerçekleştireceğiniz veya bu bölgelerden havalimanlarına yapacağınız seyahatler için Transferspro.com’un konforlu transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Tecrübeli ve uzman ekibiyle hizmet sağlayan Transferspro, size birçok transfer seçeneği sunar. Mercedes Vito ile yapacağınız seyahatleri içeren Vip Araçlar İle Özel Transfer hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Diğer bir seçenek olan binek araçlar veya minibüs gibi araçlarla yapacağınız seyahatleri içeren Standart Araçlar ile Özel Transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Büyük minibüs, midibüs, otobüs gibi araçlardan oluşan Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transferler gerçekleştirerek daha uygun fiyatlarla yolculuk yapabilirsiniz.