Para Birimi :

Antalya / Kemer - Göynük Transfer

Antalya / Kemer - Göynük Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya / Kemer - Göynük Transfer

Antalya/Kemer – Göynük transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Turizm denilince akla ilk gelen ilçelerden olan Kemer’e bağlı olan Göynük, Mavi Bayrak’ı hakeden bir diğer beldedir. Güzelliği ve deniziyle, birçok tatilcinin uğrak yeri hâline gelen beldenin en eski tarihi M.Ö 690’a dayanmaktadır. Likyalılar’ın uzun süre yaşadığı Göynük, Phalesis gibi önemli yapıları da bünyesinde bulundurmaktadır. Lek, Solymos, Roma, Arap, Bizans, Menteşeoğlu, Helen, Kevdi, Pers ve Yunan gibi medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır. Bölgede yapabileceğiniz şeyler ve gezebileceğiniz yerler; Göynük Kanyonu, Dinopark, Sünnet Gölü, Hamman.

Farklı sebeplerle yolunuzun düştüğü popüler tatil yerlerinden olan Göynük ile Antalya/Kemer arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 15 km’dir. Antalya ile Göynük arasındaki mesafe ise yaklaşık olarak D400 karayolu üzerinden ilerlediğinizde 42 km’dir. Antalya havaalanından, Göynük’e gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1 saat gibi bir süre zarfında bölgeye kara yolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Transferspro.com’un transfer hizmetleri ile dilediğiniz yere ulaşmak artık çok kolay! Hızlıca bir rezervasyon yapabilir ve havalimanından otelinize rahat bir ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca, otelinizinden havalimanına da yine transfer hizmetleri vasıtası ile ulaşabilirsiniz. Vip Araçlar İle Özel Transfer yapabilir, Mercedes Vito ile lüks bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Standart Araçlar ile Özel Transfer hizmetindeki araçlardan; minibüs ve minibüs gibi seçenekler arasından dilediğinizi seçerek, özel transfer hizmetlerinden faydalanabilir. Büyük minibüs, midibüs, turkuaz, otobüs gibi araçları tercih ederek ekonomik transfer hizmetlerinden olan Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.