Para Birimi :

Antalya / Kemer - Çamyuva Transfer

Antalya / Kemer - Çamyuva Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya / Kemer - Çamyuva Transfer

Antalya/Kemer– Çamyuva transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? 1980’lere kadar ufak bir köy olarak bilinen Çamyuva, turizmin de etkisiyle daha sonrasında önemli bir tatil yeri hâline gelmiştir. Bölgeye inşa edilen tatil mekânları ve tesisler ile oldukça yoğun bir rağbet görmüştür. Küçük pansiyonlar ve ufak mekânlardan ziyade, daha büyük bir turist akınına uğramaktadır. Doğal güzellikleri, koyları ve plajı ile oldukça dikkat çektiği de söylenebilir. Yakınlarında bulunan Olimpos, Yanartaş ve Phselis gibi bölgeleri ziyaret ederek gününüze renk katabilirsiniz.

Antalya’nın en yoğun turist trafiğine sahip olan ve tatil denince akla gelen yerlerden biri olan Çamyuva ile Antalya/Kemer arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 11 km’dir. Antalya ile Çamyuva arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 52 km’dir. Antalya havaalanından, Çamyuva’ya gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1 saat gibi bir süre zarfında bölgeye kara yolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

transferspro.com transfer hizmetleri, sizi gideceğiniz noktaya en kısa sürede ulaştırarak güvenli ve konforlu hizmetler vaadeder. Yapacağınız transferlerde dilerseniz özel transfer çeşitlerinden olan Vip Araçlar İle Özel Transfer veya Standart Araçlar ile Özel Transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Ekonomik transfer çeşitlerinden faydalanmak istiyorsanız Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer veya daha büyük organizasyonlar için kongre ve seminerler için yolcu transferi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Havalimanlarında veya otelinizde sizi karşılayan uzman ve güleryüzlü ekip eşliğinde, keyifli bir seyahat geçirebilirsiniz.