Para Birimi :

Antalya - Kaleiçi Transfer

Antalya - Kaleiçi Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya - Kaleiçi Transfer

Antalya – Kaleiçi transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yer alan Kaleiçi, ayrıca kent merkezinin ismidir. Dar sokakları ve dış surları ile Kaleiçi tarih kokan sokaklarıyla göze çarpmaktadır. Yığma taştan yapılan ve ağaç bağlantılı olarak yapılan kale, kendi mimarisi itibariyle dahi kendisine çeken bir atmosfere sahiptir. Kaleiçi’nde Yat Limanı, Hadrian Kapısı, Antalya Oyuncak Müzesi’nde geziler düzenleyebilir ve tatilinize renk katabilirsiniz. Gece hayatı ve publar ile tatilinizi hareketlendirebilirsiniz.

Antalya’nın gözde yerleşim yerlerinden ve turizm merkezlerinden olan Kaleiçi Antalya merkezinde bulunmaktadır. Antalya Havaalanı ile Kaleiçi arasındaki mesafe ise yaklaşık olarak 17 km’dir. Antalya havaalanından, Kaleiçi’ne gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak yarım saat gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Antalya  - Kaleiçi transfer hizmetleri için farklı transfer çeşitlerinden yararlanabilirsiniz. Mercedes Vito ile yapılan seyahatleri içeren Vip Araçlar İle Özel Transfer hizmetlerinden faydalanarak lüks ve konforlu bir yolculuk geçirebilir, dilerseniz daha uygun fakat yine konforlu bir seçenek olan Standart Araçlar ile Özel Transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Ekonomik çözümleri gözetenler için Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer hizmetlerini tercih edebilir ve keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz. Otelinizden havalimanına veya havalimanından otelinize, profesyonel ve güleryüzlü hizmetler eşliğinde yolculuk yapabilirsiniz. 7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz destek ve Whatsapp hattı ile sorularınıza cevap alabilirsiniz.