Para Birimi :

Antalya - Boğazkent / Serik Transfer

Antalya - Boğazkent / Serik Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya - Boğazkent / Serik Transfer

Antalya/Belek – Boğazkent/Serik transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Antalya’nın en gözde beldelerinden bir tanesi olan Boğazkent, Serik ilçesine bağlı bir mahalledir. Belde’nin etrafı kuzeyden Serik ilçesi ile Antalya’nın doğusunda Köprü Çayı ve güneyde Akdeniz ve batı tarafında ise Belek ile çevrilidir. Boğazkent, Kuş Cenneti olarak da bilinmektedir. Uzun sahili ve geniş kumsalı ile mavi bayrağı hakeden belde, 207 kuş türüne ev sahipliği yapmaktadır. Bölgenin doğal yapısı, Caretta Caretta’ların dahi yumurtalarını bırakmak için tercih ettiği yerlerden birisi olmasını sağlamıştır.

Çeşitli sebeplerle seyahat etmek istediğiniz veya tatil – gezi amaçlarla ziyaret ettiğiniz Boğazkent/Serik ile Antalya/Belek arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 13 km’dir. Antalya havaalanından, Boğazkent/Serik’a gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 45 dakika gibi bir süre zarfında bölgeye kara yolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Transferspro.com üzerinden yapacağınız online rezervasyon işlemleri ile siz de profesyonel transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz tek yönlü veya gidiş – dönüş şeklinde transferlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Gerçekleştireceğiniz seyahatlerde sizi farklı transfer çeşitleri karşılamaktadır. Vip Araçlar İle Özel Transfer hizmetlerinde hizmetinize Vip araçlar sunulur. Standart Araçlar ile Özel Transfer ise daha ekonomik fakat yine sadece sizin kullanımınıza sunulmuş araçları içeren transfer çeşididir. Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer ve Kongre ve Seminer İçin Ekonomik Yolcu Transferi seçenekleri, uygun fiyatlar eşliğinde seyahat etmenizi sağlar. Eğitimli ve güler yüzlü personelimizle yapacağınız seyahatler ile oldukça konforlu bir transfer hizmeti elde edebilirsiniz.