Para Birimi :

Antalya / Alanya - Okurcalar Transfer

Antalya / Alanya - Okurcalar Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya / Alanya - Okurcalar Transfer

Antalya/Alanya – Okurcalar transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı olan Okurcalar, ziyaretçilerinin sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek için tercih ettiği noktalardan bir tanesidir. Bu küçük mahalle, Bizanslılar, Selçuklular ve Osmanlı İmparatorluğu gibi tarihte iz bırakan medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır. Manavgat – Alanya ilçeleri arasından Akdeniz’in sıcak sularına kendisini bırakan Alara Çayı, mahallenin turistik bölgelerinden bir tanesidir. Nitekim Karaburun, denize doğru uzanan bir girintiyken dahi tatilcilerin gözdesi olmayı başarmıştır.

Tatil gezileriniz, iş seyahatleriniz, çeşitli etkinlikler veya farklı sebeplerle yolunuzun düştüğü Okurcalar ile Antalya arasındaki uzaklık ise D400 karayolu üzerinden devam ettiğinizde, yaklaşık olarak 95 km’dir. Antalya havaalanından, Okurcalar’a gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1,5 saat gibi bir süre zarfında bölgeye kara yolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Transfer hizmetleri içinse, profesyonel ve uzman kalite standartlarını benimsemiş olan Transferspro.com’un size sunduğu kolaylıklardan faydalanabilirsiniz. Sadece sizin kullanımınıza tahsis edilmiş olan özel transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Bunlar; Vip Araçlar İle Özel Transfer ve standart araçlar ile özel transfer hizmetlerini içermektedir. Daha ekonomik çözümleri gözetenler için Shuttle araçlar ile ekonomik transfer seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Vip araçlar ile transfer hizmetlerinden yararlanmak istediğinizde, kullanımınıza Mercedes Vito gibi araçlar sunulurken Standart Araçlar ile Özel Transfer hizmetlerinde, binek veya küçük minibüs gibi seçenekler sizleri karşılamaktadır.

Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer hizmetleri için kullanıma sunulan araçlar; büyük minibüs, midibüs, turkuaz ve otobüstür.