Para Birimi :

Antalya / Alanya - Avsallar Transfer

Antalya / Alanya - Avsallar Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya / Alanya - Avsallar Transfer

Antalya/Alanya – Avsallar transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Antalya’nın şirin ve sakin mahallelerinden biri olan Avsallar, Alanya ilçesine bağlıdır. küçük bir belde olarak tatilcilerin uğrak yerlerinden bir tanesidir. 2012 itibariyle 9527 kişilik nüfusa sahip olan belde, 15. yy’da Senir tarafından gelen kişilerce kurulmuştur. Avsallar’da yapabileceğiniz etkinlikler arasında Union Travel ve Diving Center Falcons gibi tüplü dalış merkezleri bulunmaktadır.

Antalya/Alanya bölgesinde, turizmin yeni adresi hâline gelen Avsallar ile Antalya arasındaki uzaklık ise D400 karayolu üzerinden devam ettiğinizde, yaklaşık olarak 110 km’dir.  Alanya Merkez ile Avsallar arasındaki mesafe ise yaklaşık olarak D400 karayolu üzerinden 25 km olmaktadır.  Antalya havaalanından, Avsallar’a gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1,5 saat gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır. Gazipaşa Alanya Havalimanı’ndan Avsallar’a karayolu ile ulaşım sağlamak istiyorsanız ise 1 saat gibi bir süre zarfında bölgeye ulaşım sağlanmaktadır.

Antalya/Alanya  - Avsallar transfer hizmetleri, yolculuğunuzu keyifli bir hâle getirmenin bir diğer yoludur. Size sunulmuş transfer çeşitleri arasından dilediğinizi seçerek, siz de konforlu bir yolculuğun kapılarını aralayabilirsiniz. Vip Araçlar İle Özel Transfer hizmetlerinden faydalanarak Mercedes Vito ile kaliteyi hissedebilirsiniz. Standart Araçlar ile Özel Transfer hizmetlerinde, sadece sizin kullanımınıza sunulmuş olan binek araçları tercih edebilir veya diğer yolcularımızla beraber seyahat edeceğiniz Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. 7/24 Hizmetinize sunulan destek veya Whatsapp hattı ile sorularınıza kısa sürede cevap alabilir ve detaylı bilgi edinebilirsiniz.